MouthShut.com Would Like to Send You Push Notifications. Notification may includes alerts, activities & updates.

OTP Verification

Enter 4-digit code
For Brands
MouthShut Logo

Thank you for sharing the requirements with us. We'll contact you shortly.

MouthShut Score

81%
3.65 

Service & Support:

Information Depth:

Content:

User friendly:

Time to load:

I feel this review is:

Fake
Genuine

To justify genuineness of your review kindly attach purchase proof
No File Selected

IPL 2018 SEASON 11
Feb 25, 2018 03:02 PM 824 Views

Service & Support:

Information Depth:

Content:

User friendly:

Time to load:

Hey guys welcome on mouthshut.com. This website is encourages to write everything true. So let start about VIVO IPL 11.


This year 8 teams took part in this tournament. They are following: 1 MUMBAI INDIANS{MI}


2 CHENNAI SUPER KINGS {CSK}


3 SUN RISERS HEYDRABAD {SRH}


4 DELHI DAREDEVILS {DD}


5 ROYAL CHALLENGERS BANGLORE {RCB}


6 RAJSTHAN ROYALS {RR}


7 KOLKATA KNIGHT RIDERS {KKR}


8 KINGS XI PUNJAB {KXIP} This year CSK and RR are back after 2 years.


All teams are stronger than eachother. This is the eleventh season of ipl.


IPL - a professional twenty20 league was established by BCCI in 2008. This year ipl is for 7th april to 27 may.


STAR SPORTS bagged the media rights at 16347.5 crore($2.55 billion) for five years.


MI selected "WANKHEDE STADIUM [capacity=33108]" as home ground.


CSK selected "M.A.CHIDAMBARAM STADIUM [capacity=68000]"as home ground.


SRH selected "RAJIV GANDHI INTERNATIONAL CRICKET STADIUM [capacity=55000] " as home ground.


DD selected "FEROZ SHAH KOTLA STADIUM [capacity=42000]" as home ground.


RCB selected "M.CHINNASWAMY STADIUM [capacity=38000]" as home ground.


RR selected "SAWAI MANSINGH STADIUM [capacity=25000]/HOLKAR CRICKET STADIUM [capacity=30000]" as home ground.


KKR selected "EDEN GARDENS [capacity=68000]" as home ground.


KXIP selected "PCA STADIUM [capacity=27000]" as home ground.


# RETAINED PLAYERS #


THE frenchises were required to submit their retention lists.They are played next season with his eam.


(1) CSK


MS DHONI - 15 cr


SURESH RAINA - 11 cr


RAVINDRA JADEJA - 7 cr


RTM= 2


(2) DD


RISHABH PANT - 15 cr


CHRIS MORISS - 11 cr


SHREYAS IYER - 7 cr


RTM= 2


(3) KXIP


AXAR PATEL - 12.5 cr


RTM= 3


(4) KKR


SUNIL NARINE - 12.5 cr


ANDRE RUSSELL - 8.5 cr


RTM= 3


(5) MI


ROHIT SHARMA - 15 cr


HARDIK PANDYA - 11 cr


JASPRIT BUMRAH - 7 cr


RTM= 3


(6) RR


STEVE SMITH - 12.5 cr


RTM= 3


(7) RCB


VIRAT KOHLI - 17 cr


AB DE VILLIERS - 11 cr


SARFARAZ KHAN - 3 cr


RTM= 2


(8) SRH


DAVID WARNER - 12.5 cr


BHUVNESHWAR KUMAR - 8.5 cr


RTM= 3


RTM= right to match card


# IPL AUCTION #


total entered= 581


sold= 169


unsold= 412


(1) INDIA


entered= 362


sold= 113


unsold = 249


(2) AUSTRALIA


entered= 54


sold= 17


unsold= 37


(3) SOUTH AFRICA


entered= 41


sold= 8


unsold= 33


(4) WEST INDIES


entered= 34


sold= 7


unsold= 27


(5) ENGLAND


entered= 24


sold= 8


unsold= 16


(6) NEW ZEALAND


entered= 24


sold= 7


unsold= 17


(7) AFGHANISTAN


entered= 11


sold= 4


unsold= 7


(8) SRI LANKA


entered= 18


sold= 2


unsold= 16


(9) BANGLADESH


entered= 6


sold= 2


unsold= 4


(10) NEPAL


entered= 1


sold= 1


unsold= 0


(11) ZIMBABWE


entered= 4


sold= 0


unsold= 4


(12) IRELAND


entered= 1


sold= 0


unsold= 1


(13) CANADA


entered= 1


sold= 0


unsold= 1


# TEAMS #


@1 CSK


total players= 25


indian= 17 overseas= 8 money left= 6.50 cr


@2 DD


total players= 25


indian= 17 overseas= 8 money left= 1.60 cr


@3 MI


total players= 25


indian= 17 overseas= 8 money left= 0.65 cr


@4 SRH


total players= 25


indian= 17 overseas= 8 money left= 0.65 cr


@5 RCB


total players= 24


indian= 16 overseas= 8 money left= 0.15 cr


@6 RR


total players= 23


indian= 15 overseas= 8 money left= 1.65 cr


@7 KXIP


total players= 21


indian= 14 overseas= 7 money left= 0.10 cr


@8 KKR


total players= 19


indian= 12 overseas= 7 money left= 0 cr


team limit= max - 25 min - 18 max overseas - 8


# self #


FRIENDS MY FAVOURITE TEAM IS MUMBAI INDIANS FOREVER.


plz comment your favourite team.


# dream team #


1 Rohit sharma (captain)


2 David warner


3 Virat kohli


4 Glen maxwel


5 Hardik pandya


6 MS dhoni (wicket keeper)


7 Keiron pollard


8 Ravindra jadeja


9 Bhuvneshwar kumar


10 Jasprit bumrah


11 Rashid khan


ALSO MAKE YOUR OWN DREAM TEAM AND COMMENT


PLZ GIVE RESPONE


THANKS FOR READING.


Upload Photo

Upload Photos


Upload photo files with .jpg, .png and .gif extensions. Image size per photo cannot exceed 10 MB


Comment on this review

Read All Reviews

YOUR RATING ON

Iplt20.com
1
2
3
4
5
X